Fint vær..

Ja for det e vel typisk norsk å snakke om vær e det ikke..dæm sir jo at nordmenn e over gjennomsnitte opptatt av vær.
I hvertfall (prøvde meg på en anyway overgang der) så har eg lagt Phillip, Jan les kveldsboka me Remi, han ska også i seng snart. Ska kose oss me litt tv i kveld kanskje..kanksje han ska få en massasje, bynte jo ny jobb i dag å alt..va arbeidsledig en heil helg….:)
Hadde go middag i dag og, pasta carbonara..Remi likte det også..alt går ned så lenge han får Hvitløksbrød til..elske det altså..
Ska ellers prøve å bli litt flinkere til å sette av tid til å fikse litt på her..e jo litt lite inne på de forskjellie sidene enda…
E ferdi me alle invitasjonan til bryllupet!! mangle bare ett par (8) adresse så e det klart, ikke at det ska sendes ut enda, men fint å kunne hake av en ting til på den eviglange to-do-lista til bryllupet..
Sak no snart ha nytt kjøleskap..glede meg til å få bedre plass!! Å få en fryser!!!! Der va barnetv ferdi..Har funnet ut tatoveringa eg vil ta, men kan ikke ta det no, da Psoriasisen driv å blusse opp, å sår e ekstra utsatt..litt dumt å ta en tatto for å få den ødelagt me en gang… Glede meg til sommern, det gjør huden min og!!

2 kommentarer om “Fint vær..

  1. kor arti at du nesten e ferdig med innbydelsan..huske dem tok laaang tid..hihi..
    *godt eg e ferdig med det…*

    Min hud glede seg og til sommern..vinterlufta ødelegg hendern mine totalt..sprekka i alle ledd..æsj..

    Koselig å kunne lese her inne hos deg, har jo omtrent mista all kontakt vi engang hadde 😉

    1. JA en gang va vi josom skjorta og buksa nesten..men det e ikke like lett å hold ekontakt når man fløtte rundt å ja idet heile tatt havne på heilt forskjellige plassa… Eg elske nett eg da, gjennom facebook e man jo kommet i kontakt me så mange man kjente før..Vente no bare på time hos hudelege no, Hamar har akkurat fått ny så..ska få litt lysbehandling og få litt nytt innen smøring så håpe vi at huden hold ut til sommern..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s