Ikke fullt så fint vær i dag da…

da-0031

Sånn ser det ut i dag, i går va det skyfritt å sol …
Phillip e nok litt bedre..va nok bare reaksjon på vaksina…Va å henta miniklypen på posten i dag, bestilte dæm i forje uke..til bordkortan altså.. Her går det unna me bryllupsplanlegging ja… Ellers så har eg tømt kleskapet mitt på senga idag..så no må eg rydde i det før vi kan legge oss…smart?? kanskje..blei litt lei av å bruke de samme klærne over and over again..så måtte liksom ta alt ut i og me at hyllen va dotte ned å alt bare lå i en haug der å eg bare brukte det som lå på toppen da.. Glede meg til å få vegg til vegg skyvedørsgarderobe..planlegg det..
Ellers har eg bynt å prøve meg litt på photoscape, men ska no se om ikke eg ska kjøpe ett program me litt meir bruksanvisning.. Gøy å gjøre litt meir ut av bildan sine.. Må også passe på å få tatt litt bilda av Remi…ser at det e blitt mindre av det i det siste, men hundre av Phillip om dagan..(kanskje ikke rart sia Phillip e hjemme me meg mens Remi e i Barnehagen) snakk om barnehage, Phillip har fått full plass fra 1. sept. I samme barnehage som Remi…GLA!!!! Da kan storebror holde et øye me han.. Skummelt å tenke på at min lille baby ska være borte fra meg..men det e no leeeenge til enda..
Ska snart få mine 5 år gamle Thailand bilda på dataen..glede meg til det og..har dæm bare på papiret da..men ska levere inn negativan å få dæm på cd..e litt fleire muligheta når det e på data..kunna jo scanna inn dæm, men det tar sånn tid å scanne 400 bilda..
Må snart finne en dag å dra å prøve litt brudekjola..ikke det eg hr funne den eg ska ha, men e jo litt gøy å være kommanes brud å få litt oppvartning..må bare finne ut ka ti Kristin har fri.. Vurdere en tur på elkjøp i dag.. å snakke om nytt kjøleskap..
Ska bynne me bordkortan i dag, i hvertfall klippe til pappen..ting tar tid!!!Men e det nåkka eg har så e det jo det da..men får liksom ikke gjort nåkka alikavell. Eg vil ta en tur til Sverige..å handle litt..fylle frysern litt.. Blir nok kanskje en tur neste helg.. Å så må vi taen tur inn til oslo.. Eg og Kristin ska innover i Mai da å bestille brudekjolenå ta en IKEA tur..må jo kjøpe stæsj til guttan sitt rom!
Må også finne farga til stua..å rommet..hmm..det her e vanskeli..man ska jo like fargan etterpå også..ikke sånn som på kjøkkenet..på prøven så den så fin ut, men når den kom på veggen va den like fæl og rosa som det va der før..huff vil male kjøkkenet. Phillip e våken, det alt for i dag ..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s