Litt stille

fra meg for tida…men mye å drive på me her hjemme.
Ska ta en riktig opprydning for sommern, ska ha conteiner tilhelga å da ska mye ut og bort..få plass til nytt skrot…gu kor man samle…e virkelig en samler..»kanskje man får bruk for det en anna gang» tankegang for fullt..men no ska vi være streng..mye ska kastes..ikke nåkka ka hvis…hvis det e så spesielt ville det ikke logge ubrukt på loftet i åresvis liksom…
Driv å lage bursdagskort til elena, og til Ling! Ska ut i helga da, i bursdag til elena. Glede meg, skabli litt arti å få pynta seg litt å sånn…kan jo pynte seg ellers og, men da gidde man ikke…
Sommer i dag da, sola skinn, 25 grader på verandaen, går i skjørt…da e det sommer!!!
Ska no snart hente gutten min i barnehagen..Grøt til middag i dag.
Ska prate me prest og organist til uka..ska virkelig gifte meg.
Fikk levert kjolen hos Kristin i dag, no ska ho passe på den så Jan ikke får sett den..tradisjona e tradisjona..går fort dit no!
Jan ska sparkle veggen i stua i dag, så får vi pussa og tapetsert i mårra, så blir det maling til helga kanksje..eller neste helg…får se…må se på været og, for må kunne lufte godt, så ikke ungan blir så utsatt for det..
Ska bli litt deilig å bli ferdig me stua og…da e det bare gangen som ska males enda..kanskje vi rekk det også o sommer….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s