Lite

blogging for tida ja..men man har ikke samvittighet til å sitte foran PC’n når det e så fint vær..joda e en del på PC’n men ikke lenge nok til å skrive et skikkeli innlegg!
Vi har i hvertfall bynt å male stua!! HÆRLIG!! e kommet i gang! Oppussing føre by the way til litt krangling..huff…meine ikke å være kranglat bare blir det..
en vegg har fått et strøk, og taket e ferdig. Den ene veggen får strøk nr to i mårra, å så ska vi spikre opp panelet som e en meter ca..som ska være teak farga, altså veggen blir perlegrå..blir fint me den Teak fargen. Bilda kommer. Så ska eg male kjøpmannsdisken, så den blir hvit..så den e lik den andre kjøpmannsdisken vi har(lik farge ikke heilt lik utforming, men det går bra da dæm står på forskjellige vegga og den her e i stua og den andre i spisestua..får sjå får sjå!
Ska i hvertafll bli litt deilig å bli ferdig me stua, så man liksom kan bynne å legge ting litt på riktig plass..siste året har liksom alt baree fløtte rundt fra plass til plass å ikke liksom blitt bra nåen plassa… men no ska det bli en årning på ting her!
Ska å prøve brudekjolen me Kristin en dag, så ho kan lære snøringa bak..ja den heng til oppbevaring hos Kristin no!
Kristin søring va innom i dag åhenta ett par sekka me barneklær. Godt å bli kvitt alt som e for smått… Ho e jo så gravidsøt me magen!!
Må finne ut kor og kæm som burde får beskjed om at eg snart ikke heite solberg lengre…altså som eg ska gje beskjed til etter bryllupet..som eg har skjønt så går ingenting av seg sjøl..
‘Vi har no vært å prata me organist å Presten. Funne musikk inn og ut og salma å det heile..blir spennanes…men det e langt å gå opp dit aleina…får håpe Peder pushe meg opp…

Må huske å ringe agape…Jan og Remi ska jo ha klær!!

Ska kose oss me ferske baguetta no! snakkes!

Air condition dure å går deilig!!

Be back me bilda. Glemte forresten EFIT på lørdag..men det va maling bytur me guttan osv…30 grader pluss pluss så man tenke ikke heilt klart…men det e deili me sommer!!!

Klæmsi!

2 kommentarer om “Lite

  1. ojn det va et innvika innlegg å lese:)hehe..blir nok deilig å bli ferdig med oppussinga ja-vi leve i flyttekaos enda så skjønne sånn ca kossn du har det.9 sPENNANES med brudekjoleprøving:Dlykke til

    1. JA når det e en stund sia eg har blogga bare kommer masse ut i en usammenhenganes smørje…
      Men ska nok få litt meir tid etterhvert! eg glede meg til å se fleire bilda fra huset dåkkers!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s