Den nye veggen!

Ferdig me litt...
Ferdig me litt...

Her e den nye veggen helt ferdig. Det e den veggen som skille stua fra Remi sitt nye rom. No e den ferdig malt, å vi har bynt å få hengt opp litt, foreløpig en hylle fra IKEA, me mine kattevin flasker oppå og ja selvfølgelig Jan sin Liverpool vin…Det kommer flere bilda når eg får hengt opp de bildan som ska på den veggen og og vi får plassert alle tingan på plass..
Da e en del av stua, et hjørne ferdig…men myyyye gjenstår..men det vi har tatt no e det lette, no ska TV’n ned fra veggen, bokhyller tømmes og flyttes, vitrine skap tømmes og flyttes før vi får malt resten..så ting tar tid..ikke kan vi male så mye i slengen me Phillip her hjemme. Så det blir når han sover å slipp å være i rommet. Når han e våken prøve vi å være mest mulig ute..

Nyte sommern!! 30 grader på terrassen, men i dag blåse det littegrann så det e litt mer behagelig. Ikke for å klage men når det e 35 grader i leiligheta om kvelden når vi ska legge oss…djises..Stakkars Phillip slit me å få sove ja..må opp å drikke mye vann om natta stakkars svette jo så mye. Remi derimot nyt å kunne bare ha shorts på hele tida.. (da e det fotballshortsa det går i for tida, eller nåkka me Pirat på..)

Bare to uke til eg ska jobbe…gruglede meg..lenge sia eg har jobba no.. Men ska no bare jobbe to uke no i sommer..så e det ferie etter det! Remi’s drømmeferie…Vi ska til Kristiansand!! Dyreparkem Sabeltann å alt som høre med! Håpe været hold seg…ikke så koseli å være i sånn park me regn liksom Ska også prøve å få tatt meg en Oslo tur snart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s