Stille i gårn..

Jaja ikke helt stille da, Phillip har lagt seg. Remi kose seg me lørdagsgodte sitt(glemte det i går, sia mamma sku ut.) Remi ska sove borte i kveld, vente bare på at Lisa ska komme så ska han sove nede..gu kor koselige lyda e det e her..Remi har fått Elias potetgull å leke me figuran..kjempe gøy å høre fantasien hans i sving…
Jan e på hamkam kamp. Sist eg sjekka hadde Kienast akkurat scora et mål for Kamma..jippi..men vet godt at me HamKam ska man ikke juble for tidli..
På tv’n e det hundeviskern eller no..han der lille latino fyrn i USA som liksom snakke me hunda.
Eg va ute en tur i går..va på innfløttingsfest først, hos Christine, ho har kjøpt seg leilighet. (ho e en eg jobba me nede på YX) så gikk vi ut etterpå..dvs eg ble e taxien ned til byen, gikk å kjøpte mat og gikk hjem. Men det va kjempe koselig på vors da..
Ska male i mårra, restn av stua..det e ikke så mye igjen, men det e to skap me myyyye ting i som ska tømmes først! Et vitrineskap me glass til den store gullmedaljen og kjøpmannsdisken me hele juleservice mitt.
Men bynne å ligne nåkka no. Å så må eg lage kortet til Kristin ferdi, og pakke gaven sia eg ska jobbe heile uka før bursdagsfeiringa..
Håpe kostyme mitt rekk å komme da, bestilte det på EBAY. Jan sitt kostyme e kommet, men det ligg på posten enda for vi fikk melding om det på lørdag da vi va en tur i sverige å shoppa kjøtt…

Snakkes

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s