Bryllup 12.09.09 Del 3 (siste det)

Ja da ankom vi festlokalet! Å Alle bare fortsetta me gratulasjona. Vi fikk jo hvert våres høye glass me Champis (som ingen av oss egentlig like) Skålte me alle å så gikk vi inni selve spisesalen! Der ble det litt vandring og sånn for å finne plassan sine sjøl om vi hadde laga kart. Vi gikk å så på gavan, å fant plassan våres. Å så når alle va der setta vi oss! Å så va det velkommmen sangen, å Kenneth toastmaster!! ga alle beskjeda som sku gjes.
Så gikk vi å fant oss mat!! mmm koldtbord me det meste! Mamma og Lise hadde stått for det, ja å Thanika hadde laga innbakte reker og vårruller..mmm himmelsk!!
vi gikk jo først da å så alle andre å så gikkl no alle en tur til å en tur til å det va skåling og spising. Å kvær jævla gang dæm klinga i fatan va det opp på stolen, å ikke før hadde vi kyssa der før dæm trampa i golvet å vi måtte ned på golvet…Å en og anna vits( en anna Kenneth) Å det va nåen sanga, og etterhvert nåen tala! Verken eg eller jan hadde tale, men han hadde skrevet sang og eg hadde funnet en sang som ble spilt til han (from this moment med Celine dion)
Ellers var det kjempe koseli å alle storkosa seg! Virkelig en av de beste dagan i mitt liv ja! En mangla der men det gikk bra..
Thorgeir holdt til og me tale han da!! Katti holdt tale for den finske ligaen, dæm sang til og me Med hånden på hjertet på både svensk og finsk!!! (hehe=) ) Å så holdt Gro tale for den sida av familien, å gufar (Harry) holdt også tale…På Jan sin side va det vel bare Ingunn som holdt tale. Heidi ordna bordlek me pakke som skulle gis videre til en mange forskjellige! Å i det heile tatt det va så mye arti å røranes å høre å sånt…

Så va det dansinga!! Vi dansa no en vanlig brudevals, når vi va ferdi huka Thorgeir tak i meg for en dans, å danskan tok JAn å klipte av han tuppen på begge sokkan (dansk greie,.,..) Å så dansa eg me mamma, Malin og det va vel det..va sliten å gikk no bare rundt å småsurra å prata me folk å alle sammen! Det va så kos å ha alle der! bare synd dagen va over så fort… Men i sånn 11 halv12 tida tok eg og Jan en taxi til hotellet å slappa av der bryllupsnatta!! Når vi kom fram dit va det Champagne på rommet og frukt! Kosa oss me frukt å alt anna snop somm va på rommet, den champisen va ikke så nøye me.. (som tidligere sagt e ikek vi så kjempe glai deg..) Frokost på rommet. Deili!
Det va da heile bryllupet i korte trekk!!! En fantastisk dag me masse minna og masse menneska man e gla i !!! Vel å anbefale!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s