Lek og kos med ungan..

Her kommer noen bilder av litt påskekos…

Sitt å kose seg under pleddet...

mens de ser på Elias og kongeskipet-

VG anmelder filmen….

Elias og Kongeskipet (2007)
Regi: Espen Fyksen og Lise I. Osvoll. Genre: Animasjon/Barnefilm. Norsk
NORSKE STEMMER: Aleksander Emil Dyrberg Ek, Marit A. Andreassen, Per Christian Ellefsen, Nils Ole Oftebro, Svein Tindberg, Klara Døving, Ane Dahl Torp, Raske menn, m.fl.

HANDLING: Den vesle redningsskøyta Elias havner i trøbbel, fordi han ikke danser etter kaksebåten Rocke-Gabrielsens pipe. Elias utestenges av redningsselskapet, og havner etter hvert på en forrykende jakt etter både kongeskip og prinsessebåt. I smult farvann og krass brottsjø venter overraskelser, farer, nye venner – og tre innpåslitne paparazzier.

DOMMEN: Han er Kyst-Norges store helt; den modige, sjarmerende vesle Elias. Nå tar han bykset fra det smulere TV-formatet til det store kinolerretet, og han gjør det med glans.

Teamet bak den populære TV-serien har skapt en spillefilm som både forener de velkjente karakterer og miljø, med et større og mer storslagent ytre. Med det utvidede repetoir øker også spenning og driv. 3-d teknikken CGI fungerer utmerket; båter og kraner med sine menneskelige ansikt gjør dette til «levende» individer som man lett identifiserer seg med. Med en velsmurt dose moral på kjøpet blir resultatet en god underholdningsfilm som ikke bare treffer de yngste, men som også frir oppover i årsklassene med et par innslag av humoristisk rappkjeftet.

Et hav av velopplagte skuespillerstemmer blåser friskt liv i seilasen. Dyrberg Ek fungerer fint som Elias, Ellefsen er en flott nerdebåt, Oftebro er passe ondsinnet båtkakse, og Bergens-gutta «Raske menn» er som skapt for paparazzi-rollene. Kran-rappen med Alejandro Fuentes, Samsaya og Noora Noor er det bare å ta bølgen for.

Elias og venner er godt forankret i Kyst-Norge, men som film og story betraktet, tåler den godt en seilas ut til fremmede farvann.

BORGHILD MAALAND(For VG)

******************************************************************************
Jan jobba natta natt til onsdag, så onsdag tok eg og guttan å lagde oss amerikanske pannekaker til frokost…hadde ferske jordbær til og kosa oss med film på TV mens vi spiste…Det e fint med sånne fridager ja..litt ekstra tid til kose og å nyte tilværelsen…

jeg steker amerikanske pannekaker..

Nå ska vi kose oss...
Mmm ganske så gode jordbær faktisk...

Torsdags morgen var også Jan med, da hadde vi påskefrokost med kokte egg og det som hører med 😀

Påskefrokost 😀

På kryss og tvers går det..
Må se litt på Tv innimella lekinga...
Phillip'en min!!
Ivrig lek..

En del av briobanen e veldig gammel..den var min og Peder sin når vi va små..

Huff kor eg savne deg…hver dag…
Store fine togbana

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s