Tenk at det e 3 år sida…

Gled deg over de små ting i
livet. En dag kan du komme
til å se deg tilbake og bli klar
over at det var de som var de
store tingene.


A million times I’ve missed you, A million times I’ve cried.
If love alone could have saved you,
You never would have died…..

Heaven was needing a hero….

Eg savne deg så at det gjør ont. Det e ikke rettferdig at akkurat du skulle bli borte! Savne deg så uendelig mye kjære storebroren min. I natt blir det 3 år sida du la alt bak deg og forlot oss. Ca kl 4 i natt e det 3 år sida den grusomme ulykka da du ble tatt fra oss. Kan ikke skjønne at det har gådd så lang tid…det føles som det va i går eg fikk telefonen. Men samtidig…du har vært borte så lenge..det e så mye du har gådd glipp av. Phillip har du aldri møtt. Eg har gifta meg…Thorgeir, bestevennen din har fådd to unga, han har gifta seg. Alt uten at du har sett det..Remi bynne snart på skolen…han bynen å bli stor..altt uten sin gufaronkelpeder…og det skjer heile tida nye ting som vi ikke får delt med deg…
Sitt er, les innlegg fra dagen du døde, høre på sanga, ser på bilda av deg…gjør det ofte…tåran renn like mye….
Her e et av diktan fra minnesida eg laga til deg på facebook. Lene som har skrevet det inn :

Ser du stjernene vennen, fra der hvor du er? Ser du månen som speiles i vannet? Ser du vi gråter? Vi har deg så kjær. Vet du hvor dypt du er savnet? Fryser du vennen – eller har du det godt? Sprer du dine smil over verden? Er du redd, er du ensom, kanskje savner du oss? Har du kjærlighet med deg på ferden? Kjempet du v…ennen, før du reiste fra oss? Fikk du med deg alt du trengte? Fikk du omsorg, lykke og kjærlighet nok? Merker du hvordan vi lengter? Kan du høre oss vennen? Når tankene fram? Kan du gi oss det svaret vi trenger? Er du omsvøpt i glede og varme og fred i hvile på dunmyke senger? Elskede deg, får vi treffes igjen? Det er blitt så stille her hjemme. Takk for den tiden vi hadde deg her, for alt vi aldri skal glemme….

Min kjæreste storebror Peder og gusønnen hans...

En kommentar om “Tenk at det e 3 år sida…

  1. Ja, tenk at det e 3år sia allerede! 😦 Eg håpe han har det godt der han e no, og glede meg til den dagen vi skal møtes igjen..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s