Maling og sånt..

JA da har eg skrubba ned veggan og taket i gangen, for i morgen ska taket, lister og muren bli bomullsfarget og veggene lys antikk…. Ska bli godt å bli kvitt «kinaplate»fargen der ute ja..blir nok myyyye lysere!! Kommer bilder etterhvert…Fri dag på oss alle i morgen.


Var forresten planleggingsdag i barnehagen i dag, og besøksdag på skolen, Remi var «skoleelev» i 3 timer…fikk møte lærere og SFO ansatte, fikk møte klassekompisene sine og fadderene.. Og ved dagens slutt fikk han med seg en oransj og fin skolesekk!! Gjett at han var stolt da..Og i morgen ska han begynne på fotball…det gleder han seg enormt til!!! 😀 Gutten min begynner virkelig å bli stor…rek borti veien hos venner og nye bekjente, er så heldig at ett par av skolevennene bor borti veien, hun ene har han gått 4 år i barnehage med da..men det er først nå i sommer at han har begynt å stikke bortom sjøl, og de kommer hit..store gutten min som drar alene å besøk…begynner jeg og bli gammel da????
Men ha en super duper lang helg alle sammen!!! Bare jobbe llitt på fredag så blir det nok en helt enormt super duper fantafenomenalistisk helg på meg også!!!! 😀 😀 😀 😀
Klem fra Marie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s