søndag!!

Elske søndager!! Har alltid fri på søndager! Så fint å få masse tid me ungan, vanligvis me Jan også men akkurat den her helga e han i bursdag hos søskenbarnet sitt i Danmark. Han sitter nå på danskebåten på vei hjem! Han har bare vært borte fra fredags morgen, men du verden som eg savne han..
Men syns det e fint han tar en tur uten meg..va jo nyli i Tromsø eg på kose meg uten mann og barn men med venninne helg. 😀 Og e det nåen som fortjene helt fri innimella så e det Jan! For en så utroli mann ska man leite lenge etter! Lucky me!
No e mamma også reist, så no sitt eg her aleina, ungan e i seng, ikke e det mye på Tv, så da blir det tid til litt blogging.
Har kjøpt meg 3 forskjellige veggord.. to av de har jeg plass til men den siste…som forøvrig va en gratis gave da eg bestilte et av de to andre har eg ikke heilt funne plass til. Men tenke kanskje det blir på soverommet når det blir utvidet.. Trur det kunne passet å se det hver dag når man står opp.. Carpe Diem! 😀 😀 Syns ikke du det hadde passet som dagsmotto hver dag!
Håe dere har satt pris på alle ferie bildan, for det kommer litt flere… Vi var jo også i Aalborg Zoo og på Hmmelbjerget..Danmarks høyeste fjell… 😀
Har bestilt deler til noen av våre hvitevarer i dag. Bestikkurven på oppvaskmaskina er begynt å bli litt for storhullet i bunn..og håndtaket på komfyren driver å løsner…så…
I dag har eg laga vårruller, til mammaen min før hun reiste…hun synes de er sååå gode, og det gjør jo eg og så..why not. Vi fikk også gjester i form av Kristingull, Leah og Daniel. Unegen koste seg med pølser og lompe mens vi spiste vårruller, salat og ris. Og Sweet Chilli Saus da, blandet med finhakket agurk… SNADDER!!!
Bare to uker til eg og ungan reise en uke opp til Mamma! Så ble det no bare sånn at det ble Riddu uka den her gangen også. Så det blir tradisjon tro (fra i fjor) grilling hos mamma riddu fredag også riddu! Foreløpig e det meg og Iselin, men andre e hjertelig velkomne! ;D
Men no ska eg finne på no anna…se litt tv, kanskje lese..kanksje gå tidlig i seng… Kanskje bygge litt lego….
Klæmma fra Marie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s