Disney!

Welcome to Disneyworld!

Må bare begynne å blogge litt om Ferien, for de som ikke har fått det med seg så reiste eg, Jan Bo og Kenneth (Jan sin bror) til USA i to uker. Orlando med alt av fornøyelser det har å tilby! Det va sååå mange intrykk og så mye opplevelser så alt får nok ikke plass i ett innlegg. Så dele det litt opp etter parker. Her kommer da Disney parkene som var de vi tok først! Vi va innom Magic Kingdom, Epcot, Hollywood Studios og Animal Kingdom.

Dagen 13. februar startet med frokost på hotellet, kjempebra frokostbuffet (til og med egen seksjon med smågodt) Var strømløse på hotellrommet, så skulle vi flytte, pakket, flyttet men så skulle vi ikke det likavel, vi sku bare låne det «nye» rommet til å ordne oss å ta morgenstellet, for strømmen skulle tilbake. JA ja flytte igjen. Så tok vi i hvertfall taxi fra hotellet til Disney Ticket Transfer området! Kjøpte 2-dagersparkhopperpass. Tok Disnet skyline til Magic Kingdom, gikk inn der, følte det var relativt likt som i Frankrike, så kjørte bare Space Mountain der, møtte Buzz Lightyear og Så Stich. Og på vei ut kom en miniparade så fikk sett en hel haug av andre Figurer.

Disney park oversikt

Trykk på bildene så blir de STØRRE!! og hold musapekern over for å lese om bildet!
Now Entering DisneyWorld!

Brosjyrer, Kart og Ready to go!

Oss i Magic Kingdom! Obligatorisk foran slottet bildet!

Stitch

Guttan og Buzz Lightyear

Parade! Minni!

Timon

Woody og Jessie

Bestemte oss i hvertfall for å dra ganske kjapt videre til Epcot. Skyline til ticket transfer, bytte og derfra til Epcot. Der kjørte vi det meste (untatt Soarin…som Jan veeeldig gjerne ville kjøre, men det var på slutten av dagen, 80 min kø, og skulle vi rekke siste buss hjem så….) (det var seff noen andre vi ikke kjørte men…det er den vi husker vi ikke tok. Var i alle landene sine pavilionger. Norge, China, Tyskland, Frankrike, Usa, Japan, Marokko, England osv… (Det ble vårruller i kina, øl og pretzel i Tyskland, Lunsj i Amerika, Vin i frankrike, røkelse i Marokko og kjøpte med te hjem fra England. Kjørte Mission to Mars (simulator) (ble litt uggete av denne ja) Test Track med Psycho kø musikk. Så i 6 tida var det vel at vi tok bussen hjem. Tok I-Trolley opp International drive og spiste middag på Mc Donalds. Hjemme og i seng helt utslitt kl 10!!

På vei mot strømmen, ut av parken!! Kl 11 allerede!

****************************************************************************************************************

Epcot!

Epcot

Norsk Stavkirke i Epcot

Bakeri hadde de også!

Kina

Tyskland

Lunsj i USA

Oss i Japan

Disse hører hjemme i Japan

Meg i Marokko

Kenneth i Marokko

Kjøpte oss jo vin i Frankrike..

Eiffeltårnet liksom

På spillehallen i andre etasje på MCDonalds

****************************************************************************************************************

Valentines day! 14. Februar
Oppe tidlig, (kan ha litt med jetlag å gjøre) men tok bussen til Hollywood Studios, tok runden der, som inkluderte, Star Wars: Star Tours, kor vi va på en Shuttle, me C3PO som ufrivillig kaptein. Darth Vader prøvde å stoppe oss, da vi hadde en spion omord!! Fikk også shoppa i Star Wars gift shop!!!!!! 😀 😀 og Hollywood Tower Hotel, the Twillight Zone!!! 😀 😀 (og seff mye annet) Derfra tok vi hvertfall bussen direkte til Animal Kingdom. Der var vi på Safari, kjørte Mount Everest bana (et høydepunkt va Kjempekul berg og dalbane…baklengs, i mørket, framover i mørket, ut av fjellet rett ned osv…kjempebra bane!! ) og Kahli River Rapid!!! Der ble man BLØTE!!! Hjem ved ca 5 tida kanskje…middag på Kinarestaurant, Ming Court (god mat) sammen med veldig mange Par på valentines date! Vi tre kosa oss uansett!!
**************************************************************************************************************************

Hollywood Studios

Og igjen trykk på bildene for å se de STØRRE og hold musapekern over for å lese om bildet!

Hollywood Studios og dag 2 i Disneyparker starter!

Hollywood Tower Hotel, The Tower of terror. The Twilight Zone!

Vart du skræmt??

It was Awesome!!

Wonder where we're going!:D

Meg og R2D2

Meg og C3PO

Me on Tatooine! :D

Tatooine!!

It's Valentines Day!

JanBo og Bill!(og lynet i bakgrunn)

San Fransisco!

Me and mr PotatoHead

Min nye tattoo!!

****************************************************************************************************
Animal Kingdom!!

Animal Kingdom

I Dinoland!

Oss foran Mount Everest! :D

Mount Everest! :D

Prepare to get WET!!!

Prepare to get wet!

Kahli River rapids

Meg og Rafiki på Rafiki's planet watch

Elefant på Safari, altså vi er på safari å ser den.. :D

Avsluttet den dagen med Safari, og møtte denne Stolte fyren!

Vi hadde 2 daga i disneyparkan. Fått gjort mye, sett mye og sia vi e litt offseason e det veldi lite kø. Så kan du reise hit medio februar så gjør det!! Ikke e det feria enda, springbreak e først i mars, og det e deffinitvt varmt nok for oss nordmenn..vært va 78 farenheit i dag..(trur det e rundt 22 eller nåkka i den duren..over 20 i hvertfall, og uten en sky me masse sol…HOT) Vi er effektive og gjorde oss ferdig på 2 daga. Kunne sikkert trasket rundt å kikket mer, men vi kjørte alle de store og noen av de små også! Kjempedag i hvert fall dette også. Avsluttet med drinker i hotellbaren!

2 kommentarer om “Disney!

  1. STILIG! Har alltid hadd løst å reise til USA. Men si mæ, reiste dåkker til disneyland UTEN ONGAN??! Dæm kommer aldri til å tilgi dåkker……. 😉

    1. Ja vi dro uten dæm. Dæm e for små til det, vi planlegg allerede ny tur om 3-4 år når minstemann e 7-8 år…da får dæm mye meir utav opplevelsen! 😀 Å hadde vi hatt dæm me no hadde jo ikke vi fått ferie! 😀 Det va himmelsk by the way!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s