Universal Studios og Island of Adventures!

Den 16. Februar
Etter en Chill dag ved bassenget er det tid for ny park! Universal Studios! Myyye bra der. Litt trist at Jaws skulle stenge noen mnd før vi kom, men vi fikk jaggu tida til å gå uten den også.. Fikk tatt bilde sammen med Haien så det var en trøst! Men i Universal kjørte vi hvertfall Shrek 4D, Men in Black, var med tornadojegere i Twister, Var statister i en Disaster film, Kjørte Simpsonride i Krustyland, Mummys revenge, RipRide Rock it coaster, ET, Terminator show osv… Altså mye kult med andre ord. Middagen ble denne dagen inntatt på Universal CityWalk, området utafor og mellom Universal Studios og Island of Adventures, På restauranten Pastamore. Gutta fulgte anbefalingen i menyen og tok seg et glass passende vin til sine pastaretter, eg holdt meg til Cola. God mat. Men nok om maten, det kommer næmmli et eget mat/matbilde innlegg siden.

Her også trykk på bildet for å få det STØRRE og hold muspekern over bildet for å lese om bildet!

******************************************************************************************************************

*****************************************************************************************************************

19. Februar

Har hatt ett par dagers pauser fra parker, med en liten fest, litt shopping, litt Megacon(men vi kommer til det i et senere innlegg) så er det på tide med Island of Adventures «søsterparken» til Universal Studios! Her ble det kjørt mye her også. Blant annet Hulken, Dragon Challenge i Wizarding World of Harry Potter, Popeye & Bluto’s Bilge-rat bargers (YOU WILL GET WET (veldig våt)) Ripsaw Falls(YOU WILL GET WET(Helt utrolig, men ENDA MER VÅT), Doctor Dooms Fear Fall, Jurssic Park river Adventures (KUL), må si at Hulken ble en klar favoritt, heftig berg og dalbane (du gikk virkelig glipp av noe der Kenneth(Kenneth gikk akutt lei av å stå i kø like før denne))
Fikk også besøkt Hogsmeade og Hogwarts! Kjøpte godteri ala Harry potter (sjokoladefrosker og drops med variable smaker (altså pepper, jordbær, snørr osv). Kjøpte meg også Hermines tryllestav.. 😀 Ble ikke å kjøre Harry Potter and the forbidden journey, for da vi skulle kjøre den (etter de der bli veldig våt banene) var det tekniske problemer, og vi gadd ikke vente våte og pga Air Con inne i køen begynte vi å bli relativt kalde også! Da dro vi hjem, spiste middag på et Steak House som het Tony Romas Steaks, Ribs and Seafood. Good mat igjen!

Her også trykk på bildet for å få det STØRRE og hold muspekern over bildet for å lese om bildet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s