Buzzadorkampanje med Airwick Black Edition

yui 274

Var så heldig å bli trukket ut til å buzze om AirWick sine nye lys, Black Edition. Duftlys med innebygd batteri som gjør at de skifter farge. Gir et veldig godt og fint lys i rommet, og en behagelig lukt av enten Purple Blackberry Fig eller Mulled Wine % Cinnamon Apple. Den siste har jeg brent veldig lite av, for den vil jeg spare litt til desember, for makan til julete lukt! 😀
med mange duftlys får eg litt vondt i hodet, og synes lukta blir for sterk, men ikke her, gir en behagelig lukt i rommet, uten å irritere noe.
Er virkelig et lys eg kan anbefale til andre, for disse var fine! 😀 Både i lukt og utseende. Trenger litt farge i heimen så disse kommer jeg til å kjøpe igjen.

Air Wick Black Edition, her Purple Blackberry Fig.
Air Wick Black Edition, her Purple Blackberry Fig.
Her har eg akkurat blåst ut lyset, da kjenne man nesten mest lukt. Og lyset i glasset slukker etter ett par sekunder.
Her har eg akkurat blåst ut lyset, da kjenne man nesten mest lukt. Og lyset i glasset slukker etter ett par sekunder.

Buzzador sier du? Hva er det. Jo jeg er en buzzador, det betyr at jeg melder meg på kampanjer jeg føler passer, de gir beskjed hvis jeg blir valgt ut til å delta, da mottar jeg gratis* produkter (*kjøper til redusert pris i noen tilfeller) som jeg prøver for så å dele med venner og bekjente, og via sosiale medier. Bli en Buzzador du også vel! 😀 Du får muligheten til å prøve mye forskjellig, og samtidig si din mening om det.

********************************************************************************************

Jeg synes at du også burde bli en Buzzador!

Som Buzzador får du kostnadsfritt prøve nye produkter og tjenester mot at du forteller dine venner om disse. I de fleste kampanjene får også vennene dine teste produktet.

Hvor lang tid det tar før du kommer med i din første kampanje vil variere fra til person til person, det er avhengig av hvilke kampanjer som kommer og hvor bra du passer inn i målgruppen for kampanjene. Når du får mulighet til å være med i en kampanje, får du informasjonen om kampanjen via din epost. Du velger selv om du vil være med i kampanjen eller ei.

Følg denne linken slik at det registreres at det er jeg som har invitert deg(mitt brukernavn hos Buzzador er limmlady)
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=NO&refstr=limmlady

Du kan også sende en epost med teksten: Norway limmlady til register@buzzador.com eller sende en SMS hvor du skriver: Buzzador limmlady til 1963 så får du det du trenger for å logge inn tilsendt umiddelbart. Første gang du logger inn får du fullføre din profil slik at vi kan velge ut rett kampanjer for deg.
Dersom du vil vite mer før du bestemmer deg kan du følge denne linken:
http://www.buzzador.com/no?refstr=limmlady

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s