Buzzador

Har vært så heldig at eg har fått teste ut mer for Buzzador. Har nå fått testet både tannkrem og børstehoder fra Oral-B, har da en Braun Oral-B tannbørste fra før, men har egentlig bare brukt ett børste hode. Nå fikk eg prøve tre forskjellige: 3D White, Floss Action og Trizone. Må si at Floss Action va og forble min favoritt. 3D White e grei å bruke i perioda, men føle ikke tennern blir like rein overalt me den, men får nok noe hvitere tenner etter en tid. Den Trizone ble litt for stor syntes eg, når eg e vant til de andre typene med litt mindre og rundere hode. Men den børstet bra så kan jo anbefale den også, hvertfall til de som fortsatt bruker «manuell» tannbørste og går over på elektrisk. Tannkremen hadde litt for «søt» smak for meg, minte meg litt om barnetannkrem, men føler jeg ble ren og fresh i munnen av den. Men den kommer nok ikke jeg til å kjøpe igjen, eller kanskje til unga.

Oral-B Trizone
Oral-B Trizone
Oral-B 3D White for blekere tenner
Oral-B 3D White for blekere tenner
Oral-B Floss Action For dypere rengjøring mellom tennene, men også hele munnen. Min favoritt!
Oral-B Floss Action For dypere rengjøring mellom tennene, men også hele munnen. Min favoritt!

**********************************************************************************
Buzzador sier du? Det er rett og slett en måte å spre det gode eller dårlige budskap. Man melder seg på diverse kampanjer, blir plukket ut og får teste nye og «gamle» produkter for så å gi tilbakemelding, og dele det med venner og bekjente.
**********************************************************************************

Jeg synes at du også burde bli en Buzzador!

Som Buzzador får du kostnadsfritt prøve nye produkter og tjenester mot at du forteller dine venner om disse. I de fleste kampanjene får også vennene dine teste produktet.

Hvor lang tid det tar før du kommer med i din første kampanje vil variere fra til person til person, det er avhengig av hvilke kampanjer som kommer og hvor bra du passer inn i målgruppen for kampanjene. Når du får mulighet til å være med i en kampanje, får du informasjonen om kampanjen via din epost. Du velger selv om du vil være med i kampanjen eller ei.

Følg denne linken slik at det registreres at det er jeg som har invitert deg(mitt brukernavn hos Buzzador er limmlady)
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=NO&refstr=limmlady

Du kan også sende en epost med teksten: Norway limmlady til register@buzzador.com eller sende en SMS hvor du skriver: Buzzador limmlady til 1963 så får du det du trenger for å logge inn tilsendt umiddelbart. Første gang du logger inn får du fullføre din profil slik at vi kan velge ut rett kampanjer for deg.

Dersom du vil vite mer før du bestemmer deg kan du følge denne linken:
http://www.buzzador.com/no?refstr=limmlady

Hilsen
Marie

En kommentar om “Buzzador

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s