Appelsin Peanøtt kylling

Appelsin Peanøtt kylling

 

sdsdg

Saus:

150 g appelsinmarmelade

75 g peanøttsmør

3 ss bruntsukker

1,2 dl soyasaus

1 ss appelsinskall (revet)

1,2 dl appelsinjuice (press 1,5 appelsin, resten brukes til å presse over)

2 ss ketchup

1 ss fiskesaus/østerssaus

2 ss maizenna

 

 

Marinade:

1 ts ingefærpulver

1 ts hvitløkspulver

1/2 ts paprikapulver

1/2 ts spisskummin

1 ts salt

1/2 ts pepper

2 ss olivenolje

 

600 g kylling lårfilet

 

Ha alle sausingrediensene i en kasserolle og kok opp og sett til siden.

Bland alt i marianden i en bolle og ha oppi kyllingen.

Brun kyllingen i 5 min på hver side.

Ha de i en ildfastform og hell sausen over. Press 3-4 appelsinbåter over og legg de ned i sausen.

Stek på 180 grader i 15 min midt i ovnen. Strø over vårløk og server med ris og wokede grønnsaker.

 

img_9709img_9710img_9712img_9713