Chinese Orange Chicken

Chinese Orange ChickenOppskrift
500 g kyllingfilet i biter

4 dl maisenna

3 egg vispet

4 dl olje

1/2 ts sesamfrø

1 vårløk i skiver
Saus

2 ss hakket hvitløk

1/2 Ts chiliflak

1 ss olje 

2 dl kyllingkraft

2,5 dl appelsinjuice (fersk presset)

4 ss sukker

5 ss eddik

2 ss soyasaus

1 ss ris eddik

1 ss revet appelsinskall

2 ts ingefær

1/2 ts hvit pepper

1/2 kopp vann

3 Ts maizenna
Varm oljen i en panne. Paner kyllingen i egg, så i maisenna. Stek til de blir krispy og gjennomstekte. La de renne av på litt kjøkkenpapir. 

Ha olje i en gryte, fres chili og hvitløk. Ha så i alle de andre ingrediensene. Kok en liten stund, tilsett maizennajevning. Kok opp og la koke i 2-3 minutter. 

Stek valgfrie grønnsaker..

Bland kyllingen og grønnsaker i sausen og server med og ris. Dryss litt vårløk og sesamfrø over. Og pynt med ett par appelsinskiver.