Crispy chicken

2 kopper Mel

1 ts salt

1 ts pepper

3 Egg

1 kopp Maisenna

1 kopp knust cornflakes

1 ts cayennepepper

1 ts pepper

2 ts salt

1 ts hvitløkspulver

1 ts løkpulver

1 ts persille

1 ts paprika

2 ss parmesan

4 Kyllingbryst splittet i to

Olje til steking

Del kyllingbrystene. Ha de i mel, så i pisket egg og så i paneringen. Lag alle ferdig og ha de på et brett. Stek i varm olje til de er crispy og gylne. La de renne av på en rist med kjøkkenpapir.

Saus til chrispy chicken

2 ss brunt sukker

2 dl soyasaus

Litt hp saus

Litt worchestershire

Litt sesamolje

To klementin skvist og litt av skallet

1 ss søt soyasaus

1 ts chiliflak

1 ts fritert hvitløk

2 dl vann

Pepper

Maisenna og vann jevning

Ha alt oppi ei gryte, kok opp og la det småputre mens du steker kyllingen. Ha i jevning på slutten.

Server med poteter (vi hadde fløtegratinerte poteter til) pasta, ris, grønnsaker.. ja egentlig hva du vil.

Enjoy