2 kopper Mel
1 ts salt
1 ts pepper
3 Egg
1 kopp Maisenna
1 kopp knust cornflakes
1 ts cayennepepper
1 ts pepper
2 ts salt
1 ts hvitløkspulver
1 ts løkpulver
1 ts persille
1 ts paprika
2 ss parmesan
4 Kyllingbryst splittet i to
Olje til steking
Del kyllingbrystene. Ha de i mel, så i pisket egg og så i paneringen. Lag alle ferdig og ha de på et brett. Stek i varm olje til de er crispy og gylne. La de renne av på en rist med kjøkkenpapir.


Saus til chrispy chicken
2 ss brunt sukker
2 dl soyasaus
Litt hp saus
Litt worchestershire
Litt sesamolje
To klementin skvist og litt av skallet
1 ss søt soyasaus
1 ts chiliflak
1 ts fritert hvitløk
2 dl vann
Pepper
Maisenna og vann jevning
Ha alt oppi ei gryte, kok opp og la det småputre mens du steker kyllingen. Ha i jevning på slutten.
Server med poteter (vi hadde fløtegratinerte poteter til) pasta, ris, grønnsaker.. ja egentlig hva du vil.
Enjoy
