Kylling på pinne og kyllingkjøttboller m/ cornflakes

Kylling på pinner:
Kyllingfilet
Crispy Chicken Bites kryddermix
1 ss olje
Grillspidd.
Skjær kyllingfilet i litt tynnere biter
bland det med olje og kryddermix,
Træ på pinnene og stek i ovnen i ca 17 min på 200 grader!

Serveres som fingermat, eller som måltid med ris til. Sweet Chilli saus er også veldig godt å duppe i!

Kyllingkjøttbollene:
500 gram kyllingkjøttdeig
halv pose crispy chicken bites kryddermix
En kopp cornflakes
Bland alt sammen og stekes i panne med smør/olje
Kan lages på forhånd og bare lunes i ovnen før servering.

Disse kan også serveres som fingermat, eller som måltid med ris til. Sweet Chilli saus er også veldig godt å duppe i!

Enjoy!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s