Mamma sine kanelbolla


Mamma sine kanelbolla

1 liter melk
2,5 dl sukker
100 g gjær
2 egg
1 knivsodd salt
2 ss kardemomme
nesten 2 kg hvetemel(litt igjen i posen til å bake ut bollene)
200 g smeltet smør

Fyll:
Mykt smør
Sukker
Kanel

Varm melken til 37 grader, tilsett gjær og resten av ingrediensene. Bland godt til en jevn og fin deig. Hev til dobbel størrelse
Bak ut, kjevle flate, smør på smør, sukker og kanel. etterhev i 20 min. Pensle med egg og strø på perlesukker. Stek på 225 grader i 10-15 min midt i ovnen. Enjoy! 😀 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s