
3-4 dl Pastaskruer
2 ts salt
2 gulrot
1/2 blomkål
1/2 halv brokkoli
2 ss sukker
4-5 ss smør
1/2 løk
20 cm purre
2 hvitløksfedd
2 ss parmesan
2 ts salt
2 ts kvernet pepper
1 ts cayenne pepper
1 ts løkpulver
1 ts hvitløkspulver
2 egg
3 dl fløte
1,5 dl melk
2 bokser bogskinke
Revet ost og parmesan
Kok pastaen som anvist. Tøm av vannet og ha det over i en ildfast form. Del brokkoli, blomkål og gulrot i biter, kok opp og kok i 2-3 minutter. Hell av vannet og ha grønnsakene over i en stekepanne med smør, løk og hvitløken. Når løken er blank er det klart. Hell over pastaen. Del bogskinke og purre i biter og bland alt sammen med pastaen og grønnsakene.
Bland fløte, melk, egg, krydder og parmesan i og hell over. Dryss over revet ost og litt mer parmesan. Stek midt i ovnen på 225° i ca 30 min.


