Reinsdyrskebab!
En pose skava reinkjøtt
stekes i en gryte me smør og en halv finhakka løk
Kutt opp salat (brukte kinakål da det e det dæm bruke på Riddu, ikke isberg)
en boks me mais
pitabrød
og så e det jo selvfølgelig kebabdressingen/sausen…
Da starta eg me en halv boks me rømme (eg brukte lett for det va det eg hadde)
1 ss majones
1 ss ketchup
1 ss sennep (brukte vanlig “pøsesennep”)
1/2 ts chillipulver
1/2 ts cayennepepper
1 ts paprikapulver
2 ts kebabkrydder
2 ts knust hvitløk og chilli (kjøpte en boks me sånn paste på CC)
Bland dette godt.
Stek pitabrødene som anvist, åpne de og fyll med salat, mais, dressing, kjøtt, dressing og salat igjen. ENJOY!!!!
Det va kjempegodt. Smakte skikkelig som kebab, men det va faktisk den beste kebaben eg har smakt. Remi syntes også det va godt (han spiste riktignok uten saus…)
Anbefale i hvertfall Reinsdyrskebab… (det va veldig enkelt å lage)
Bruk tortillalefse i stedet for pitabrød, det blir Kebabrull det!