400 g kjøttdeig
1 dl ketchup
2 ss brunt sukker
2 ss sennep
1 Ts wochester saus
1 ss finhakket sylteagurk
1/2 finhakket løk
2 dl revet cheddar
Skiver med cheddar
Vårrullplater
Vann til å bruke som lim
Olje til steking.
Stek kjøttdeig og løk. Trekk panna av varmen ha i cheddar, sennep, ketsjup, brunt sukker og wochester saus. Gi et raskt ‘oppkok’. Avkjøl fyllet før du har det i vårrullplater med litt ekstra cheddar.
Varm opp oljen (185°c) (prøv med en tresleiv, bruser det rundt sleiva er det varmt)
Stek i olje til de er gyldne. ( fyllet er jo stekt)
Ha på et fat med kjøkkenpapir så det overflødige fettet renner bort.
Nyt! Men pass på osten er veldig varm, så kan være lurt å vente litt
In English:
400 g ground beef.
1/2 cup ketchup
2 tbs brown sugar.
2 tbs Mustard.
1 ts wochester sauce
1 chopped onion
1 cup shredded cheddar
Slices of cheddar
Spring Roll wrapping
Water to use as ‘glue’
Oil for cooking
Cook the ground beef and onion in a skillet. Add all the other ingredients and chill down. Wrap in springroll wrapping with a bit of cheddar.
Heat the oil to 185 °c and place 3-4 rolls carefully in the oil. Fry until golden 2-3 min on each side. Remove and drain on paper. Be careful they are really HOT.
Enjoy!