Rundstykka, horn, innbakte pølser

Innbakte pølser og ost og skinke horn!
Innbakte pølser og ost og skinke horn!

Rundstykka, horn, innbakte pølser..

1 kg hvetemel
1/2 liter temprert veske (vann eller melk eller blanding)
1 pk gjær
1 ts salt
2ts sukker
1 ts bakepulver
Olje
Evt litt ketchup

Heves

Så bakes ut enten som rundstykker, eller kjevle den ut å del i deler å ha på pølse eller ost og skinke og rull sammen. Kan også ha i litt ketchup med pølsene, men pass på har man for mye blir det mest klin når man skal spise det..ketchupen blir også veldig varm hvis man skal snike seg til en helt fersk en..:D
Etterhev.
Pensles med egg og strø over valmuefrø eller ost.

Stekes på 225 grader. Midt i ovnen, i ca 12-15 minutter

Kan også bakes som loff, da nederst i 10-12 minutter

Advertisements

2 kommentarer om “Rundstykka, horn, innbakte pølser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s