Pølse/skinke og potetgrateng

Pølse/skinke og potetgrateng

Lagde det her til middag en dag, og da fikk eg beskjed hos guttan at eg va verdens beste mamma som lagde så god mat…

1 boks med smårettskinke (kan nok bruke kossn skinke som helst, men synes den her e go eg, synes bogskinke smake litt for mye av ett eller anna)
2 røkte kjøttpølser
1 halv finhakket løk (bruke da min minichef (trur den heite det) fra tupperware for da blir løken så liten at guttan ikke ser den, men man får smaken)
6 store mandelpotet
Fløte
Smør
1 egg
litt revet ost
salt
pepper

Skrell potetet og skjør de i små strimler (litt tykker og større enn smårettsskinka)
Del pølsene i småbiter stek disse og skinka med løken i panna
Ha poteten i en ildfastform sammen med smør, og pølse/Skinke/løkblandingen.
Bland egget med fløten, ha i salt og pepper, hell dette over til det dekker. Strø så med ost over.

Stek på ca 200 i ovnen til potetene er møre (tok ikke tida så vet ikke helt dette…prøv deg frem…)

Server, kan gjerne serveres med brød eller/og salat til. Remi som vanligvis har ketchup på alt ville ikke ha det her for det var for godt… 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s