Svømme svømme..

Ja no har eg svømt storsett minst en gang i uka sia tja ka ti va det, november…å en god del av de uken har eg også treng styrke..men har eg gått ned en kilo?? Nope..ikke en eneste.. Ganske så umotiveranes da.. Liksom så mye jobb for ka..nada!
Men ska no fortsette. Va å svømte i dag..det e jo godt, svømte først ca 800 så «sykla» eg i varmebassenget i et kvarter før eg lå å koktes i badstua litt… savne badstu har så løst på det vil ha badstu. (tegnsetting marie tegnsetting)
E litt sulten no, men ska ikke spise etter kl 8, for det e ikke smart sir folk som har peil. Glede meg til det blir bart å man kan gå me vogna..uten at det e en tur til mount everest..(issvulla, slafs, store vanndamma, snødunga, osv..)da ska eg jaggu gå kvær dag..kanskje man går ned litt da..ja så e det jo det, vil Phillip ligge i vogna da..tja kan jo bare ta på meg mp3 spiller så høre eg ikke at han ligg å hyle der..for ja han HATE å ligge i vogna..men det blir vel bedre..kan jo ikke bli verre akkurat. Eg savne vænna! Vil ha folk eg kjenne godt her, folk som kjenne meg og godt..føles ganske ensomt..har en venn jer..Kristin..ellers e det jo stortestt en flokk me bekjente..det e den einaste dumme tingen me Hamar..det ligg så langt fra manndalen og tromsø der alle min e vænna bor..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s