Bryllupet 12.09.09 del 1

Skulle kanskje ikke skrevet dato da eg har tenkt å begynne litt før, i hvertfall tirsdagen før, den 08.09.09 kom Beate, Renate, Malin og Miriam, eg va på Gardermoen å henta Malin og Renate, Beate og Miriam sku til Oslo på åpen-gane-etter-operasjon-sjekk, så da henta eg de andre to og bagasjen. Vi kjørte til Hamar, innlosjerte dæm rundt her i huset, madrass, sofa osv..

Så onsdag va det ingen større hendelsa, men torsdag kom neste pulje, da sjekka Beate og jenten ut her fra å flytta ned på vikingeskipet Mootell og Vandrerhjem, mens Riikka, KP, Jenna og Joonas flytta inn her, igjen sofa, madrasse og sånt, Den her dagen kom også Gro, Alexander og Mia, men dæm for rett ned på motellet. Det va masse folk her i løpet av dagen og kvelden, og vi tok oss en tur på mart’n..eg, ungan(Remi, Mia, Malin, Miriam, Jenna),Joonas, Alexander, Renate, Beate, Riika og KP. Eg sku dit for å kjøpe spekepølser (elgpølse, reinpølse, rødvinspølse og hvitløkspølse). Vant det som eg meinte måtte være den største bamsen i verden, men no veit eg bedre..I london, på Harrods der va det digre bamsa der….dobbelt så stor som min liksom..Når vi no va der så tok no eg, Remi og Miriam og Jenna pariserhjulet. å så hørte vi to sekund på Åge Aleksandersen konserten..
Fredag kom å travlere enn ever liksom, mamma og Lise i full matlaging. Beate baka kake, Anki kom å hjalp til å baka sjokoladekaka vi plutselig i alt hadde glemt, vi va å henta brudekaka å leverte oppe på lokalet. Va oppe å dekka bord, pynta å fylte kjøla me så uendelig mye mat, drikke og kaker…pjuh…her sku ingen verken sulte eller tørste det ska være sikkert…Så va vi en kjapp tur me Anki og Mikal ¨på Maxi, mest for å vise dæm veien dit. Å eg fikk tatt meg en tur på fiksa neglan, sjøl om eg ødela dæm igjen når eg plasserte bord. Det gjorde faktisk eg og Renate aleina!!! Tusen takk pia min for uvurderelig hjelp heile helga!! (ho va barnevakta våres..)
Tusen takk til Heidi også som dekka heile bordet.. alt eg trengte å gjøre va å legge på serviettan (me navn og dato på) og sangen. og fest bordkortan til glassan…
Plutselig va klokka masse å eg som brud skulla vært hjemme å slappa av å dusja.. men hjemme va det ikek mey avslapping..huset fullt av folk. Koselig det da. Sjelden man ser mine folk… Å så måtte eg å hente Thorgeir kjære på toget!! Han sku også bo nede på motellet. Hadde sikkert halve motellet, gjestan mine/våres..
Så kom eg endelig hjem, fikk dusja å lagt meg…men fikk nok ikke sove..litt sommerfugla va det i magen. hadde heldigvis Jan der å snakke me(vi valgte å ikke sove fra kværandre siste natta, sia vi så å si har sovet i lag i 6 år før så..) mer kommet….

2 kommentarer om “Bryllupet 12.09.09 del 1

  1. Så gøy å lese det hær, liksom din synsvinkel fra dagen ! synes alltid det e så morsomt å lese om bryllupet til folk 🙂 å eg fant ut at eg åsså va nevnt mye i innlegget, tusen takk for det fine som sto om meg! alltid hær for deg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s